Tarieven en voorwaarden

Op dit moment krijg je de gesprekken bij ik graaff niet vergoed door je zorgverzekeraar. Dit betekent dat je de kosten zelf moet betalen of via je werkgever kunt laten financieren. Ik kan me voorstellen dat een gesprek veel geld kost, maar zie het wel als een investering in jezelf. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je zelf betaalt voor je coaching er eerder resultaat wordt geboekt en er minder gesprekken nodig zullen zijn.

Als je kiest voor een traject bij een reguliere GGZ instelling, betaal je ook een eigen risico van 385 euro of meer afhankelijk van het eigen risico dat je hebt ingesteld.

Daarnaast heb je vaak te maken met een wachttijd of een lange intake procedure.

Bij ik graaff coaching en advies ga ik uit van een snelle intake/kennismakingsprocedure en een kortdurend traject van 1 uur of 1,5uur. Tien sessies coaching betekent voor u een extra investering van 315 euro ten opzichte van een traject bij een GGZ instelling. Daarnaast ben ik vanaf ons eerste kennismakingsgesprek al oplossingsgericht bezig.

Vergoeding door werkgevers: Vanaf januari 2007 zijn werkgevers verplicht om onder andere psychosociale arbeidsbelasting te voorkomen c.q. haar werknemers ertegen te beschermen. Psychosociale belasting kan ontstaan als gevolg van werkdruk en werkstress. Heb je een werk gerelateerde vraag dan zijn werkgevers vaak bereid, ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim, de kosten van begeleiding voor hun werknemers (deels) te vergoeden. Zo is er ook, in het kader van de Wet Poortwachter, geld beschikbaar voor re-integratiebegeleiding en loopbaancoaching.

Advies en coaching particulier:

  • Intake/kennismakingsgesprek van 1 uur: 30 euro (50% van normale sessie)
  • Vervolg sessie van 1 uur: 60 euro
  • Vervolg sessie van 1,5uur 85 euro
  • telefoongesprekken zijn ook mogelijk, hiervoor reken ik 25 euro per half uur.

Advies en coaching zakelijk:

  • Totaal pakket van 10 gesprekken voor 800 euro (inclusief bezoek aan werkadres en gesprek met eventueel leidinggevende of team)
  • Voor begeleiding bij re-integratie 1ste of 2de spoor of voor een out placement traject adviseer ik om jezelf aan te melden via Joosen Re-integratie & Advies. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij begeleiding op maat aanbieden.

Website: www.joosenadvies.nl

Adres: Bovenstraat-Erf 28b, 4741 AT HOEVEN (NB)

Mail adres: info@joosenadvies.nl

Algemene voorwaarden:

Bij verhindering: Bij verhindering dient de afspraak tenminste 24 uur van te voren te worden afgezegd. Dit kan via de mail of telefoon. De voor deze afspraak gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

Betalingsvoorwaarden: De coaching gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Daarom is het belangrijk om van te voren goede afspraken te maken over hoe je de gesprekken wilt gaan betalen. Het intake/kennismakingsgesprek dient direct betaald te worden. Hierna kunnen we afstemmen of je per sessie of per traject gaat betalen.

Reiskosten en reistijd: Voor gesprekken aan huis of op een andere locatie wordt een vergoeding in rekening gebracht wanneer dit buiten de schaal van 20km ligt.

Aansprakelijkheid: Het traject dat je aan gaat met ik graaff is op maat gemaakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het behaalde resultaat omdat jouw inzet naast de begeleidingsgesprekken van groot belang is. Ik sluit elke aansprakelijkheid uit in geval van schade of letsel, voortvloeiend uit of in verband met de geboden diensten door ik graaff coaching.